Категории Информация
Кассы Добавить событие
29 мая 2019

Точка G

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фридом Холл)
г. Киев, ул. Кирилловская, 134

О событии

Актори комедійного імпровізаційного шоу «Точка G» і його творець Юрій Кляцкін запрошують друзів в театрально-концертний комплекс Freedom Hall на вечірнє шоу з вечерею.

Шість акторів, випускників «Школи комедійний Імпровізації» і студії театру імпровізації «Чорний Квадрат», будуть імпровізувати разом з глядачами. Юрій Кляцкін - творець і ведучий комедійного шоу на протязі 15-ти років був актором, режисером і педагогом театру-студії імпровізації «Чорний Квадрат».

У 2014 році Юрій Кляцкін створив перше в Україні імпровізаційне шоу «Сексуальне Чтиво», збирав повні зали на протязі 4-х років.

У 2018 році Юрій Кляцкін створив першу в Україні унікальну «Школу комедійний Імпровізації».

Нове шоу комедійної імпровізації «Точка G» - черговий вдалий експеримент в професійній кар'єрі педагога і режисера Юрія Кляцкін. Шоу побудоване на імпровізаційних іграх, які актори розігрують без підготовки, грунтуючись тільки на запропонованих обставинах, які вони отримують від глядачів.

Чекаємо вас на самому непередбаченому комедійному шоу від першої в Україні «Школи комедійний Імпровізації» в кращих традиціях комедійних імпровізацій на Бродвеї!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код