Категории Информация
Кассы Добавить событие
IYOV
01 мая 2018

IYOV

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

ДК «Український дім» (ДК Металлургов)
г. Мариуполь, пр-т Металлургов, 150

О событии

Опера «IYOV» створена за книгою Йова зі Старого Заповіту з використанням латинських сакральних текстів. Її написано в синтетичному жанрі, який вперше в історії світової музики поєднав оперу, реквієм та ораторію. Драматургію перформансу засновано на контрастному союзі речитативів та музичних номерів, написаних на тексти канонічної католицької меси.

Та книга Йова — не лише розповідь про життя біблійного героя. Це історія людського відчаю, жертовності та пошуку себе. Це сповідь про страждання, яка перетворюється на оду життю. Безмежна віра Йова не лише дарує надію, а й повертає все втрачене під час випробувань.

Музичним відкриттям твору є використання препарованого рояля. Завдяки нетиповим прийомам гри та ударним інструментам він перетворюється на справжній симфонічний оркестр, а часом навіть на генератор електронних звуків. А ще — ударні, віолончель, біблійні монологи та вокал на межі людських можливостей, театр, бароко і середньовіччя, вальс, тріпхоп і бітбокс. Це містерія народження нового звуку — хвилюючого, приємного та зрозумілого для будь кого.

1 травня, 19:00 Міський палац культури «Український дім»

Предварительный заказ
Заявка на промо-код