Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 березня 2020

MÉLOVIN

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ДК «Український дім» (ДК Металургів)
м. Маріуполь, пр-т Металургів, 150

Про подію

У зв’язку з оголошеним карантином в Україні, MÉLOVIN ØCTØPUS TOUR перенесено на інші дати. Звертаємо вашу увагу на те, що квитки на концерти залишаються дійсними. Слідкуйте за оновленням на нашому сайті та на офіційному сайті артиста, щоб не пропустити нові дати концертів!

MÉLOVIN в Маріуполі!

А ви вже чули новину про те, що MÉLOVIN отримав перемогу у номінації «Прорив року» за версією M1 Music Awards? А тепер, головне — MÉLOVIN їде в Маріуполь з концертом і везе усім своїм прихильникам нову платівку ØCTØPUS! Концерт відбудеться 22 березня 2020 року у Будинку Культури «Український дім» (ДК Металургів).

Концерт презентація альбому ØCTØPUS

Це не просто нова платівка, це новий крок і нова ера для MÉLOVIN. Тому на глядачів чекає щось нове — концерт європейського формату. Музикант обіцяє повне занурення у те, що буде відбуватися на сцені і поза сценою. MÉLOVIN з нетерпінням чекає на зустріч зі своїми прихильниками у кожному місті України. Аби поділитися найголовнішим — своїми піснями і своїми почуттями.

Щоб потрапити на концерт MÉLOVIN в Маріуполі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 150 до 720 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

MÉLOVIN — пісні з альбому ØCTØPUS:

  • Ти
  • Under the Ladder
  • З тобою, зі мною и годі
  • That’s your role
  • Expectations
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код