Категорії Інформація
Каси Додати подію
Оксана Муха
14 жовтня 2021

Оксана Муха

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Донецький академічний обласний драматичний театр
Театральна площа, 1

Про подію

Вперше! 14 жовтня Оксана Муха везе «Найгарніші пісні України» у Маріуполь!

У жовтні 2021 року Оксана Муха вперше завітає із сольними концертами з програмою «Найгарніші пісні України» у три міста на сході України: 14 жовтня – у Маріуполь (Драмтеатр), 15 жовтня – у Краматорськ (ЦКД ім. Л. Бикова), 16 жовтня – у Сєвєродонецьк (Драмтеатр). Цей невеликий тур відома українська співачка, заслужена артистка України, переможниця телепроекту«Голос країни» символічно присвячує Дню Захисника України. Організатор концертів – компанія BIGSHOW Agency. Партнер туру – ювелірна мережа «Камея».

– Схід потребує української пісні як повітря, – каже Оксана Муха. – Усі мої виступи у містах сходу та півдня України лише укріплювали цю думку. Зізнаюся, концерти у Маріуполі, Краматорську та Сєвєродонецьку уже певний час були моєю мрією. Відчуваю на собі місію нести «Найгарніші пісні України» туди, де їх найбільше потребують. А це – саме ті міста, саме той край.

Оксана Муха – українська співачка, переможниця 9-го сезону популярного телепроекту «Голос країни» у команді зіркового тренера Dan Balan. На телешоу виконавицюназвали «душею української пісні». «Так звучитьдуша України, так співає сама Україна», – казав їїнаставник, співак із Молдови зі світовою славою Дан Балан. Недарма, увесь свій переможний шлях у непростому телепроекті Оксана пройшла виключно з україномовною піснею, що стало прецедентом для талант-шоу.

Ще задовго до перемоги у «Голосі країни» Оксана Муха стала володаркою Гран-прі І міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик (2011 р.), де її назвали «українською (або другою) Квіткою Цісик». «Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку. І недаремно – Оксана виросталана музиці Квітки та має її пісні у своємурепертуарі. Власне, на «Голосі країни» Муха відкрила Цісик для мільйонів нових слухачів і продовжила справу легендарної американськоїспівачки українського походження.

У репертуарі Оксани Мухи – твори різногоформату: від стародавніх українських народнихпісень

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код