Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 червня 2022

Макс Барських

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Харківський Палац спорту
м. Харків, пр-т Петра Григоренка, 2

Про подію

Макс Барських в Харкові

Макс Барських - самий гастролює і ротується на радіостанціях СНД артист за підсумками 2017 року. За ним закріпилася слава одного з найуспішніших хіт-мейкерів нашого часу. Його хіти «Тумани» і «Моя любов», за даними медіапортал TopHit, прозвучали в ефірі радіостанцій СНД понад 2 мільйони разів. У тому ж році артист дав понад 250 шоу в 15 країнах на трьох континентах. Так само цей статус підтверджений численними нагородами в області популярної музики, серед яких MTV Europe Music Awards, МУЗ ТВ, M1 Music Awards, OE VMAі багатьма іншими. У 2013 році сингл Макса Барських Я Вболіваю Тобою / I Wanna Run став офіційним саундтреком до рекламного ролика PEPSI. На рахунку артиста співпрацю з франко-канадської зіркою Ларою Фабіан в рамках музичного проекту «Мадемуазель Живаго» режисер Алан Бадоєв, музика Ігоря Крутого.

У якій би частині світу артист не виступав, він завжди збирає повні зали. Нове шоу зірки відбудеться в Харкові один раз. Як і весь альбом «Сім», що увібрав в себе риси танцювального сентименталізму, нове шоу Барських присвячено естетиці 80-х.

«Я зібрав пережиті мною історії і обрамити їх сінті-попом, дип-хаусом і присмаком 80-х, так як, на мою думку, в музиці того часу було багато почуттів і романтики. Я хочу поділитися своїми піснями зі слухачами прямо на концерті, хочу відчути їх щиру хвилю сприйняття «тут і зараз», - розповідає сам Макс Барських.

Концерт Макса Барських в Харківському Палаці спорту

Весь концепт концерту задуманий як мультиекрана танцювальна дія з елементами імерсивні театру, в якому буде залучений і сам глядач. Крім традиційного сверхсветового і аудіовізуального, рішення будуть спрямовані на максимальну близькість Макса з його глядачем, щоб кожна емоція артиста була видна кожному людині, що прийшла на концерт. Крім нових пісень зі сцени також прозвучать головні хіти артиста.

Після успіху свого першого світового турне в 2018 році, артист в 2020 році з новою програмою відправляється в міжнародний тур, в рамках якого відвідає США, Канаду, Німеччину, Великобританію, країни Балтії, СНД і, звичайно ж, України.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код