Категорії Інформація
Каси Додати подію
NOTRE DAME DE PARIS Le Concert (Вінниця)
10 лютого 2022

NOTRE DAME DE PARIS Le Concert (Вінниця)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок Офіцерів
м. Вінниця, пл Перемоги, 1

Про подію

Notre Dame de Paris Le Concert у Вінниці!

10 лютого 2022 року в Центральному будинку офіцерів пройде постановка знаменитого мюзиклу Notre Dame de Paris Le Concert в Вінниці. По мотивам  феноменальному твору В. Гюго "Собор Паризької Богоматері", який вже не раз ставав джерелом натхнення для самих різних видів світового мистецтва. Тепер черга за сучасним театральним форматом: семеро чудових солістів, хор, симфонічний оркестр і рок-група на одній сцені. Допоможуть нам втілити сцени з роману загалом понад сотні артистів. Тільки вдумайтеся в масштаб музичної постановки, яка вже встигла завоювати мільйони глядацьких сердець по всьому світу.

Сценічні декорації, барвисті костюми артистів і талановиті вокалісти відтворять на сцені автентичну атмосферу Парижа XV століття, в якій розгортається дія легендарного твору. Все оповідання подано глядачеві у формі пам'ятних музичних шедеврів, які будуть виконані артистами постановки на французькій мові.

Мюзикл по безсмертному творінню В. Гюго

У центрі нашої уваги - юна і прекрасна танцівниця Есмеральда, чиї талант і краса змогли причарувати відразу кілька несхожих один на одного шанувальників. Вона вихованка циганського барона - герцога Клопена - з тих пір, як померла її рідна мати. Серед її прихильників: видатний капітан королівських стрільців Феб де Шатопер, архідиякон Фролло і непоказний храмовий дзвонар Квазімодо, відданий красуні всім своїм єством.

А далі з силою  вихору в погожий день закручуються події трагічної історії: закоханий Фролло підмовляє підопічного горбаня Квазімодо викрасти танцівницю, але їх зупиняє капітан стрілецької гвардії Феб за випадковою наводкою поета Гренгуара. І Есмеральда відповідає капітанові в своїх почуттях, але змушена дати обіцянку руки і серця поету, якого може таким чином врятувати від загибелі ...

Щоб дізнатися іншу частину феноменальною історії мюзиклу Notre Dame de Paris Le Concert в Вінниці, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше гучних музичних концертів у афіші Вінниці шукайте на сторінках нашого сайту kontramarka.ua.

Який сучасний мюзикл подивитися в Вінниці? Звичайно ж, Notre Dame de Paris Le Concert!

  1. Масштабна сучасна постановка
  2. Унікальна сценографія і декорації
  3. Безсмертний твір В. Гюго
  • Тексти - Люк Пламондон
  • Музика - Ріккардо Коччіанте
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код