Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Rock MOZART Le Concert" (Черкаси)
20 травня 2022

"Rock MOZART Le Concert" (Черкаси)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури «Дружба народів»
м. Черкаси, б-р Шевченка, 249

Про подію

Rock MOZART Le Concert в Черкасах!

16 грудня 2021 року в Палаці культури «Дружба народів» пройде концертна версія чудового мюзиклу Rock MOZART Le Concert в Черкасах. Навіть найперші покази вистави в кінці першого десятиліття поточного XXI століття в прекрасній столиці Франції принесли цій музично-театральній постановці MOZART L'Opera Rock неймовірний успіх у європейської публіки. Крім іншого, подальшій  переможній  ході музичної вистави по всьому світу сильно посприяв той факт, що мюзикл став першим в історії великим сучасним шоу, для якого відзняли повноцінну тривимірну версію із застосуванням новітніх прийомів освітлення, сценографії та технічних засобів.

В якості головного протагоніста рок-опери була обрана фігура видатного творця і новатора в світовій історії музики - деталі життєвого шляху і творчих перипетій самого Вольфганга Амадея Моцарта покладені авторами в основу шедевра. Він не був схожий на інших композиторів, не дотримувався канонів  музичних і світських традицій. Геній народився на світ, щоб їх порушувати, але це не завжди зустрічало розуміння з боку навіть власного батька, який теж поклав все своє життя на музичну стезю. В результаті конфлікти між батьком і юним новатором все зростали, а основним притулком теплих почуттів в сім'ї музиканта служили його стосунки зі своєю матір'ю і багато в чому обдарованої старшою сестрою.

Концертна версія знаменитої опери

По-справжньому суперечливими були особливості романтичних пригод в долі юного генія. Він шалено любив музику, проте пристрасна натура Моцарта виявлялася у всьому його насиченому  житті. Першою великою любов'ю композитора стала зірка опери тих років, співачка Алоізія Вебер, яка поставилася до почуттів молодого і зарозумілого таланту з прохолодою. Уже в наступний візит їх сім'ї до Відня стало зрозуміло, що молодша сестра відомої оперної діви Констанція набагато більш прозорлива в своїх оцінках. Сімейні узи молодята офіційно скріпили без жодного батьківського благословення, і хоча вся подальша доля сім'ї була сповнена труднощів, їх чекав дійсно щасливий шлюб.

Окремим джерелом подальших історичних загадок і пліток послужили найбільш напружені в житті музиканта відносини з його сучасником Сальєрі. У цьому протистоянні і правда можна знайти зачатки справжньої заздрості. Але саме у Вольфганга Амадея було більше причин недолюблювати свого більш іменитого суперника, який вже встиг зарекомендувати себе  на той момент при дворі. Про все це і про багато іншого ми дізнаємося з 28 вокальних хітів, які за допомогою рок-музики нам повідають з підмостків семеро солістів у супроводі рок-групи, хору і симфонічного оркестру. Всього на сцені в цій постановці зайняті більше ста виконавців.

Щоб потрапити на рок-оперу Rock MOZART Le Concert в Черкасах, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Безліч інших сучасних музичних вистав у афіші Черкас дивіться у нас на Контрамарка.

Яку подію точно ніяк не можна пропустити в Черкасах цієї зими? Мюзикл Rock MOZART Le Concert!

  1. Історія життя видатного генія в історії музики
  2. Масштабна музична подія, що підкорила світ
  3. Новітні спецефекти, сценографія та яскраві образи
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код